Net even weer contact gehad met Europa – soms moet je wel wat dingen regelen met sommige personen en even duidelijk vertellen wat wel en niet kan / mag … dan denk je dat je gepensioneerd bent, en een rustige vakantie op Bali kan ‘opbouwen’ maar daar merk ik niets van! Ik werk nog harder dan in Nederland!

In onze bungalow moeten we even passen en meten, die hutkoffers nemen veel plaats in .. dus heeft Lilian besloten een kastje aan te schaffen zodat ze fatsoenlijk haar kleren kwijt kan en die hutkoffers op de veranda kunnen staan … als bijzettafel?
Het is een soort ikea constructie – dus hoe moeilijk kan het zijn! Volgens de instructie alleen een schroevendraaier nodig, dus daar kan ik me wel aan wagen. En als je plezier hebt vliegt de tijd voorbij zeggen ze – nu, in mijn geval vliegt de tijd voorbij met het in elkaar zetten van een kastje! Naar mate de tijd vorderde, was in mijn denkvermogen toch een ander stuk gereedschap nodig, zeg maar het zwaardere werk … gelukkig kon ik deze lenen bij de buren, anders zaten we daar mooi te kijken! Gewapend met een ijzerzaag zaagde ik die vervelende uitsteeksels op de hoeken weg. Waar die nu voor dienden? Geen idee, maar volgens de tekening verdwenen ze ergens in, maar die gaten waren gewoon veel te klein gemaakt, en als ik een boormachine had, dan zou ik ze even vergroten … Maar helaas roeien met de riemen die je hebt toch? Na HEEL veel uren zweten zwoegen is het mij toch gelukt! Het kastje stond … let op het woord stond! want de eerste lade ging er in en nu begrijp ik waarvoor die uitsteeksels dienen! Oke Wim is niet voor één gat te vangen, dat weten jullie inmiddels al … en komt de tape goed van pas, die ik voor de Bidetkop heb gebruikt!

Al met al is het een puik kastje geworden, en ik kon heerlijk gebruik maken van mij zelf gerepareerde bidet douche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *