Voor één ieder ..

Voor een ieder die mijn Site bezoekt:

Hallo allemaal! Hier is Wim, een heleboel mensen kennen mij van de groep Blue, later duo Blue en nu heb ik mijn vleugels uitgeslagen en ga solo verder. Nooit verwacht dat ik zo’n voldoening kon vinden in zingen. Wat is begonnen als een gezellig onderonsje groeide uit tot iets groots …

Ik vind zingen, entertainen,  gewoon dik leuk! Nu ik gepensioneerd ben, heb ik het idee opgevat om het “veilig leven” te veranderen in een Live changing avontuur met mijn partner!

… maar er is meer … :

Mijn hele leven lang heb ik al willen reizen. En ik wilde veel dingen zien en meemaken. Andere culturen en andere levenswijze meemaken. Mijn partner Lilian ‘sleur’ ik mee in het avontuur, zij is in hart en nieren net zo’n avonturier als ik en beiden delen de mening, dat je bepaalde personen, op bepaalde tijdstippen in je leven tegen komt waardoor je leven verandert. Dit alles in de meest positieve zin van het woord. Zingend de wereld rond trekken, en al onze avonturen met familie en vrienden delen middels mijn Vlog!

… dus jullie kunnen veel van mij verwachten

Zet je schrap, begin december vertrekken wij van uit Schiphol richting het Verre Oosten, dan gaat het voor ons beginnen, ik hoop jullie mee te kunnen nemen op onze toekomstige reizen. En dat jullie met veel plezier, ons grote avontuur gaan volgen. Waar we naar toe gaan … abonneer je op onze vlog!

Veel plezier op mijn site!