wij zijn nu alweer 4 dagen thuis. 4 dagen van wassen, bellen, en iedereen begroeten. Wij zijn 2 maanden weggeweest, de thuisblijvers hebben thuis gezeten en alles gevolgd via onze site. 4 dagen thuis, en nog niets in mijn blog geschreven. Dat is toch absurd. Een beetje blogger laat de koffer met vuile wasgoed staan, en schrijft een stukje over de loodzware terugreis, de jetlag, en het missen van Bali.

Ons vertrek van Bali – eerste deel van ons Avontuur ..

Dat is wat we doen .. We missen Bali!! … We missen de gemoedelijke sfeer op kampong Biduri, de relaxte levensstijl, de warmte, geen verplichtingen, het praatje met alle buren, en het borreluurtje op de bale bale met ons eigen gebrouwde drankje. Natuurlijk, het zeker fijn om weer thuis te zijn, maar voor ons was een maandje later was ook goed geweest!! Maar goed, het normale leven ‘wenkt’ weer naar ons….nou ja normaal!?

Lilian en ik gaan verder met onze plannen … en voor degene die alweer vergeten zijn (niet erg hoor want ik moet het af en toe ook weer terug lezen waar we mee bezig zijn) .. Wij zijn met een live changing thing bezig … Met andere woorden, we beginnen een reis en weten niet waar dit zal eindigen. De eerste stap die ik nu ga doen, is weer repeteren met de band BLUE, we spelen de laatste week van mei in Spanje in hotel Papi In Malgrat de Mar, en ondertussen moeten alle persoonlijke dingen uit mijn appartement ergens worden opgeslagen, zodat het appartement klaar is voor verhuur. Namelijk, tijdens de Spanje tour en optreden met de band BLUE, wil ik mijn appartement verhuurd hebben. Of dit gaat lukken .. dat is nog maar de vraag. Eerlijk gezegd, ik weet het niet … maar hé waar een wil is een weg!

Wanneer we terugkomen van Spanje, willen we in Juli vertrekken, naar een bestemming die voor ons ook nog niet duidelijk is .. zeg maar .. een kleine verrassing voor alle volgers van ons. Dus deel twee van ons avontuur wordt; … Wim en Lilian leggen hun bips neer in, op …. Als het zover is laat ik het jullie natuurlijk weten.
Mochten jullie zin hebben om de laatste week van mei mee te gaan naar Spanje in hotel Papi in Malgrat, er zijn nog enkele plaatsen vrij .. het zou heel gezellig als jullie meekomen!
Schrijf dan even een berichtje op de site, en dan neem ik contact met jullie op, we hebben nog enkele maanden te gaan dus KOM gezellig MEE !!

De tijd tot aan vertrek naar Spanje wil ik benutten om zelf even in ‘revisie’ te gaan. Ik wil me laten helpen aan mijn hernia, mijn rusteloze benen, en mijn gesnurk. Het is een kort lijstje, maar 2 maanden in een kleine ruimte en een niet al te groot bed, heb ik Lilian met mijn schokkende benen en gesnurk uit haar oh zo ‘broodnodige’ slaap gehouden .. Normale mensen komen uitgerust van hun vakantie bestemming terug op Schiphol, maar arme Lilian kwam uitgeput aan op Schiphol. Arme Lilian. Dus voor de volgende komend periode wil ik er alles aan doen, om onze nachtrust goed te doen laten verlopen.

De eerste afspraken zijn al gemaakt met de specialisten, en ben benieuwd wat het me gaat brengen. Eigenlijk wil ik niet zoveel. Ik wil een pijnvrij en snurkvrije leven.Niet teveel gevraagd lijkt mij. De Dukun (de sjamaan op Bali) heeft er in de eerste instantie voor gezorgd dat het vooral de eerste week wat minder was met mijn schokkende benen. Maar ik denk dat zijn ‘krachten’ een beperkt bereik hebben – iets verder dan Bluetooth, misschien moet de sjamaan zijn krachten ‘upgraden’ naar 5G. want alleen daar op Bali werkte het. Hier in Europa, merk ik er niets meer van, immers terug in mijn appartement gekomen schok ik weer, vertrouwd als van oudsher af, met mijn benen.
En waar ik nu ook aan begin is, de omvang van mijn buik naar een normale proportie te brengen … Als ik de filmpjes terugkijk, zie ik mezelf groeien! Geen geestelijke groei, maar een zeer plaatselijke buikgroei!! Dus voor het eerst van mijn leven op dieet .. Ik krijg er nu al paniek aanvallen van … Wim moet gedoseerd eten, pfff pfff. Mensen ik kom net terug uit een walhalla van lekker eten, en nu uitgebalanceerd eten .. Ik hoor het jullie al zeggen: “Dat gaat ‘m nooit lukken”, maar let maar eens op!! Ik kijk nog maar eens naar mijn buik, en mijn ijdelheid wint … ik zeg tegen mijzelf; kijk maar goed, dit is de laatste keer dat jij je buik in deze vorm ziet.

Lieve mensen, het eerste deel van ons avontuur ( Bali ) zit er op. Deel twee staat in de startblokken, en als deze blokken niet verschuiven … naar Spanje met de band BLUE en mijn appartement verhuren.

Blijf ons volgen, en je zult de resultaten van een Wim Molenaar’s dieet meemaken, of juist niet. …
Groetjes Wim

6 Comments on “Ons ‘normale’ leven …”

 1. Eerst welkom thuis – hoe zijn julie van schiphol naar huis gekomen? Nou niet alleen een plaatselijke buikvergroting … maar volgens mij past jouw Cowboy hoed ook niet meer …. misschien toch …
  Wees gerust na een XYZ tijd zal het er wel vanaf zijn … want je oude ritme komt toch weer op gang? Joggen fietsen en kanoen .. dat deed je toch? samen met Lilian

 2. Hoi Wim en Lilian, welkom thuis. De was ook al weer aan kant? ??? Over het weer hebben jullie, net als wij, niet te klagen! Het lijkt wel lente! Binnenkort 18 graden zag ik op TV. Wat moet ik nu met mijn winterbanden? Het is pas februari ???. Al deze kleine perikelen hadden jullie niet op Bali hè, daar was het gewoon warm en stond de zon altijd aan! Toch?

  Zondag trekt de grootste Carnavalsstoet uit de regio door onze straat. Wij wonen op 1 hoog en kunnen dus op “niveau” alles bekijken en er van genieten! De (elektrische) BBQ aan en smullen maar!???????

  Wat lees ik? Afvallen? Jij Wim? Daar gaat jouw ‘Bintang’ investering! Succes met jouw dieet en de komende onderzoeken. Ik hoop dat ze wat voor jou kunnen betekenen zodat je weer vitaal op vakantie kan gaan. Groetjes van ons voor jullie. Liefs, Gerry en Ferry.

 3. Wat leuk wat een onderneming , wens jullie heel veel succes , ik ga 27 mei naar Spanje Malgrat miss zie ik jullie dan ??

 4. Beste Wim en Lillian,ik hoop dat alles naar wens gaat ,en dat het met je gezondheid ook beter gaat na de operatie.
  Ik hoop dat het klimaat in Nederland je klachten niet verergeren.

  Maar dat komt in Spanje wel weer goed ,groeten Martie

 5. Het leven is één groot avontuur . Vooral voor jullie met alle plannen. Ik vind het geweldig. In plaats van achter de geraniums zitten gaan jullie op avontuur . Heerlijk om dit alles mee te mogen beleven dmv deze blog. Het avontuur BALI daar ben ik een klein onderdeel van en heb ik jullie ontmoet. Veel succes met opruimen van je woning, het afvallen Enz. Veel liefs Jan en Jannie

 6. Hi Wim,

  Ik zie dat jullie het heel erg leuk gehad hebben..
  Nu naar jou volgende uitdagingen..wens jou daar heel veel succes mee..
  Wij lopen elkaar net mis in Spanje, jij gaat naar huis en ik kom daar dan aan..Misschien zien we elkaar daar nog even..

  Lieve groeten,
  Loraine.?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *