Voor het kleine filmpje … als je weet hoeveel moeite dat wel niet gekost heeft. Dat is niet te doen! vandaar dat jullie meer foto’s zullen zien.

We hebben onze scooter gekregen – helemaal top ding – en het was wel even wennen net iets anders rijden dan in Nederland, maar ach als je met de Flow meegaat kan het niet misgaan – voor de medepassagier is dit anders, immers je moet vertrouwen op de persoon voor je! Nou en dat is niet best … maar het heeft wel z’n voordelen! Op de scooter lijken we een beetje op Hans en Grietje, want Lilian laat een spoor achter van angstzweet na … dit is dus makkelijk wanneer je weer terug naar de bungalow wilt 🙂 je volgt het spoor … Ik zal nog een paar keer proberen of ik een filmpje kan uploaden, ik geef de moed niet op! Overigens het wordt nu wel lastiger voor mij om de weg te vinden. Lilian is al aardig gewend en zit zo meteen met losse handen, filmend en wel achterop … dus dat komt ook goed!

Al heeft Lilian een gevoelig darmstelsel, ze probeert toch van alles te eten. En àls het een keertje niet zo goed valt krijgt de keuken de schuld dat de groenten niet goed zijn gewassen is of gewassen met kraanwater.
Maar gelukkig valt het reuze mee en we hebben het ontzettend naar onze zin. Maar DRUK dat wij zijn !!! met van alles en nog wat we zijn zo bezig dat dit zelfs onze medeburen opvalt! .. “zo jullie zijn wel erg bezig hè” ..
Lilian is elke dag met de was bezig en ik met wat anders ik weet niet wat maar ben wel bezig, de meeste laten de was doen, maar wij hebben het een paar keer gedaan en kregen maar de helft terug .. hebben wij weer! Maar goed we gaan het proberen en markeren de was wel met permanent marker of zo – dan kan het niet fout gaan. ( of we schrijven het op) … misschien wat het een beginneling die ons hielp…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *