Je komt ze overal tegen Nederlanders, maar hier op Bali wel hele relaxte Nederlanders .. Hoe zou dat nu toch komen? En hebben ze het naar hun zin? bekijk het filmpje maar … want daar zie je ze zitten de slimme blanda’s.

Nou Lilian en ik hebben het door! Het is prima vertoeven hier, niet alleen door het klimaat, ook door de bevolking, en het vrije leven eigenlijk het hele pakket! Natuurlijk zien we alles nog door een roze zonnebril, maar hé laat ons! Wij hebben het verdiend. Pas je aan aan ‘s lands eer en gewoonte dan kun je het hier heel lang volhouden! Nu we ons scootertje hebben voor de tijd dat we hier zijn crossen we Bali rond en komen interessante mensen tegen, die nemen je weer op sleeptouw en zo ervaar je dag in dag uit nieuwe, leuke en gezellige momenten. Ralph en Corry hebben ons een beetje wegwijs gemaakt met het wel en wee de scooter hier op Bali. En dan gaat een wereld voor je open.

een kleine impressie van Lipo Mall in Kuta .. met zwaaiende pensionado’s ..

Kun je het leven hier voorstellen? Ik lekker in een korte broek, een t-shirt aan die steeds strakker rondom mijn middel gaan zitten (vreemd dat gaan doen ze allemaal, zal wel door de manier van wassen komen). Lilian die niet meer schrijdt, maar sloft met haar teenslippers … en conditioner gebruikt voor wasmiddel, of andersom, maakt leidingwater warm voor de koffie, en vreemd vindt het toilet op dat moment haar beste vriend is! Vreemd want we hebben flessen met water … zeker een blond moment gehad. Ik zou zeggen Tabee! tot het volgende bericht, we gaan weer even op pensionado tour …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *