Zoals ik al eerder schreef Lilian heeft de was een beetje met rust gelaten, ze heeft mijn advies een beetje op gevolgd … niet te geloven dit! Maar goed, het bevalt ons beide zeer goed!

Zo hebben we meer tijd om aandacht te besteden aan de scooter, en crossen we er lustig op los. Maar jullie weten we doen alles met baby stapjes. In dagen hiervoor hebben Gijsbert en Inge ons meegenomen naar Kerobokan en volgens mij vond het publiek er geen Wim-aan want er was weinig animo voor de Gigs die ik ten gehore bracht. En afgelopen zondag zijn we naar Sanur ge-scootert en hebben Lilian’s voeten voor het eerst in hun leven de Indische Oceaan mogen ‘omarmen’ of is het om-tenen? … wat waren ze blij! Ik heb nu iets minder vaak ruzie met mijn Gimbal en de mensen beschouwen mij nu als een Professional … Kuta is toch wel heel gezellig, en dat zet ik nu even voor jullie op de kaart.

Kijk dan toch hoe mooi het hier is .. restaurantje in Kuta …
Zie hier … Lilian mijn zeemeermin op het strand bij Nusa Dua

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *