Hoe de mensen dit vroeger hebben doorstaan zonder airco … dit soort hitte! Het is vochtig warm hier, de hygrometer geeft een luchtvochtigheid aan van over de 70! en laatst hebben we een meting van 92% gezien … niet te geloven toch? Natuurlijk wen je snel aan een warm klimaat en vooral als je Airco in je kamer hebt kun je lekker nog even afzonderen wanneer je het niet meer trekt .. Let op! je hoort ons niet klagen hoor lekker warm hier, t-shirt korte broek – en bij jullie hè hè zeker winterjas en wollen pantoffels?

In tegenstelling tot wat hier de normale gang van zaken is … géén onderhoud, hebben wij onze Airco laten schoonmaken. Het was wel een aanslag op ons budget, maar goed, late we zeggen dat het voor een goed doel is. Lilian vaart wel bij een goed werkende airco, evenzo ikzelf. De beste man was bijna 2 uur bezig met de airco, dus ga maar na wat dat wel niet kost!

Ik was gefascineerd hoe hij behendig de airco opende, schoonmaakte en weer in elkaar zette, zonder maar enig schroefje of boutje over te houden! Bij mij altijd kurang of overbodig, lees het bericht over ons kastje …

Airco cleaning 1,5 uur bezig voor 70.000 rph. Is € 4.20. Hoe bestaat het !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *