Graag had ik jullie een mooie foto/ opname van de Sunset laten zien, maar de opname is niet door de ballotage commissie gekomen, evenzo het intieme diner wat ik met Lilian had (verkeerde formaat) dus ik moet het nog eens dik over en krijgen jullie een heel mooie Zonsopgang te zien! Maar voor vandaag trek ik de stoute schoenen aan, en ga met de scooter door de wasstraat. Ik heb hier een astronomisch bedrag neergelegd voor zo’n klein stukje metaal! Nu ben ik zeer benieuwd wat een hele auto moet kosten. Waarom wassen zou je zeggen, in het huurcontract van de scooter staat, dat je de scooter moet behandelen alsof het jouw eigendom is en dat doen we dan ook!

15.000 Ruphia kosten mij het schoonmaken van de scooter, alles schoon droog geblazen en in de was gezet. Nu kan Lilian weer met een gerust hart haar witte broek of jurkje (nou ja wit … lees maar eens terug wat er gebeurd is met haar spierwitte mooie kleding) achterop bij mij!

Na de wasstraat snel mijn Lilian opgehaald en zijn we naar Sky Garden gereden. Lunch met producer Gijsbert en vrouw, we hebben hier een plan de campagne opgezet, een kleine werk onderbreking dus, later hier meer over. Dan is het weer tijd voor quality time en nu gezellig dineren met Lilian. Kortom een van de heerlijk luie vakantiedagen en nog vele in het verschiet. Geen gedoe van rekeningen gewoon lekker genieten van wat er om ons heen gebeurt. Wie doet ons dat na.

De wasbeurt .. € 0,90 eurocent – Sky Garden enak die lumpia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *