Ja ik weet het .. Ik heb het een beetje laten versloffen en dus daarom een samenvatting van de afgelopen dagen.

Producer meets singer. Vanavond een afspraak met Gijsbert van Rijn en zijn vrouw Inge, Gijsbert, mijn producer, vertoeft momenteel ook op Bali. De eerste stapjes over mijn tweede cd worden hier bedacht en verdere uitwerking volgt, hoe anders dan alles onder het genot van een hapje en een drankje in een leuk restaurantje in Sanur.

Producer drukker met zijn sigaar dan …

Wat staat in het vooruitzicht te wachten? .. We hebben besloten om een mini-cd te maken van ongeveer zes nummers. Dit is gekozen omdat Gijsbert een flinke verhuizing staat te wachten en ik een nòg drukke periode tegemoet ga, ons Spanje avontuur. De bespreking was als van oudsher gezellig en constructief. De live muziek gonsde uit de vele restaurants. Heerlijk gegeten en tijdens het eten genoten van een zangeres met een stem als Janis Joplin.

Een lekkere rustdag op Kampong Biduri, zo noem ik het parkje waar wij onze villa hebben. Hier overwinteren heel veel indo’s. En zoals altijd zitten er ook muzikanten bij. Één ervan, is Wally brouwer. Wally maakt al jaren muziek en komt uit Limburg. We hadden Al eerder met elkaar afgesproken dat wij onze muziek keuzes zouden delen. Dus stond hij vanmiddag met zijn laptop op onze waranda en hebben we gezellig zitten jammen.

Kampong Biduri
Wally en Wim lekker jammen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *