Hallo lieve allemaal, Lilian en ik wensen jullie hele fijne feestdagen en vooral een heel goed en gezond 2019!

Wij gaan verder met heerlijk genieten van en met elkaar en natuurlijk onze wel verdiende rust. De nodige hobbeltjes hebben we inmiddels al genomen, met name mijn arme Lilian. Zij heeft het zwaar te verduren gehad, en ik kon niet veel anders dan alleen maar toe kijken en dat is HEEL frustrerend. Gelukkig kijken we naar de toekomst en die ziet er, zelfs zonder Roze Bril rooskleurig uit. Voor een ieder die ons volgt op mij vlog; de videotjes laten nog even op zich wachten, ik ben daar nog niet zo bedreven in. Data uploaden naar het control centre duurt met onze modemverbinding lang, een postduif zou sneller zijn!

Lilian en ik zijn reuze benieuwd hoe hier het Nieuwe Jaar wordt ingeluid Kerst- Nieuwjaar vieren op een exotisch eiland genieten van elkaar, als we dit een paar jaar geleden hadden gezegd … was steevast het commentaar … Ja, ja Wim eerst zien dan geloven … en KIJK … Lilian en ik DOEN het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *