Wat heerlijk is het om op Bali te zijn, Lilian met een ochtendhumeur van hier tot Tokio, gelukkig is de afstand daar naar toe niet zo ver, zijn dus haar ochtendhumeur valt wel mee … Een Geiser die het al 3 dagen niet doet. (vandaar dat chagrijnige hoopje mens in de hoek). Ik blijf de zonnige kant zien, want ik vergeet dingen heel snel, lachen is mijn motto en denken ‘who cares’ het is Bali toch?

Maar ja … Gijsbert en Inge komen om 12-en aan. Lilian ruikt onfris, en ik kan ook maar beter een douche gebruiken … en ijskoud water is niet fijn. Maar zoals altijd is er wel een oplossing te vinden. Hoe? Dat lees je in mijn volgende bericht. En geloof het of niet, ik heb het echt met mijn schat te doen! Maar veel kan ik niet doen dan er alleen maar voor haar zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *