Ja .. je wilt het niet geloven maar inderdaad het schip met geld komt heel langzaam dichterbij … als voorschot zijn we maar meteen met de Emirates gevlogen … het was een lange zit, en gelukkig waren mijn ‘restless legs’ ZOO moe dat ze er de brui aan hadden gegeven.

Met als gevolg dat ik heerlijk relaxed in het vliegtuig kan liggen, zitten, hangen. Van te voren had ik ze al gewaarschuwd dat  wat er ook gebeurd, ik niet naar ze luisterde … en dat hielp! ( .. goed onthouden gewoon de mindset tussen mijn oren .. ) Ja verder is er in zo’n vliegtuig weinig te beleven. Misschien had ik toch van te voren even de serie ‘Air crashes’ of dingen die fout kunnen gaan met vliegen. Dat maakt het wat spannender lijkt mij. Lilian heb ik 22 uur niet gehoord, af en toe keek ik even opzij om te bevestigen dat ze nog leefde. Muziek hoefde ik niet op te zetten, want het ritmische gesnurk van haar zorgde al voor de nodige hilariteit … ja schat we hebben wat afgelachen, om (met) jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *