Het is later op de dag – en we hebben nu alles gepakt. De Schiphol taxi zal zo wel komen. Lilian heeft alle belangrijke documenten bij zich, want dat is niet aan mij besteed. Ik heb genoeg aan mijn hoofd, en in delegeren, daar ben ik een kei in! Alleen vergeet ik vaak wat ik heb gedelegeerd en komt het gewoon op mijn bordje terug, verdorie!

De bel gaat, de taxi staat voor nu gaat het echt beginnen … alle koffers erin, Lilian gepakt in een inuit-jas want het is koud. Gelukkig gaan we naar warme oorden, want Azië here we come! Zitten we bijna in de taxi, vraag Lilian heel voorzichtig … “Wim, heb je ALLES bij je?” Ik antwoord Natuurlijk schat, wat dacht je …

En je telefoon, ligt die nog op de bank vraagt zij opnieuw? Verschrikt kijk ik op en voel als een dolle in mijn zakken. en ik antwoord Nou zeg … is die niet meegenomen! Op een drafje naar mijn appartement waar de ‘beloved’  iPhone Xr netjes op mij ligt te wachten. Wat een geluk dat ik er nu aan dacht en niet later, zoals op Bali bijvoorbeeld. Ik moet ook overal aan denken hè?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *