Gisteren waren wij precies op de helft van onze vakantie. En als we dan terug kijken op de afgelopen maand, kom ik tot de conclusie dat ik hier zo kan wonen. Lilian en ik hebben nog géén dag heimwee gehad. De eerste week moesten we nog even wennen, het dagelijkse ritme zien op te pakken.

Maar nu na vier weken voelen we ons gewoon thuis op Bali. Wij rijden net als al die andere Motorrijders kris kras door al het verkeer heen en houden één gouden regel in Ere! Wij zijn gewend geraakt aan alle hectiek om je heen. De straat oversteken, was voor ons, in het begin, een hele onderneming Lilian sloeg doodsangsten uit en mijn shorts waren vaak erg vochtig na het oversteken .. Maar nu lopen we dwars en droog, ferm de straat over immers de brutaalste wint. En dat zijn wij !! Het verkeer stopt echt wel. Nog heel af en toe knijp ik nog mijn billen fijn … maar het verkeer stopt als wij de straat overgaan! Niet altijd even enthousiast .. , maar ze stoppen! De volgers zullen zich ook afvragen wie maakt nu die mooie plaatjes? Nou kijk, dat doen Lilian en ik! Wij proberen er iets leuks en interessant van te maken voor onze volgers ..

We eten ook net zo makkelijk aan een kleine warung, het eten is vers. Je moet alleen opletten met de niet zo fris afgewassen borden en bestek. We weten waar we nu op moeten letten. En met al die kleine dingen maakt dat we ons senang voelen hier op Bali. Dubbel jammer dat we weten dat dit het niet gaat worden. Vannacht de hele nacht regen gehad en de luchtvochtigheid is nu 93%. Dit is voor Lilian en haar reuma funest. We hebben nog een volle maand te gaan. En vinden het leuk om jullie op de hoogte te houden van ons leven op Bali. Er is zoveel te zien en te vertellen.

muziek verbroederd, ik voel me als een vis in het water …

Uiteindelijk zal dit altijd alleen een vakantiebestemming zijn en blijven. Maar zoals in het aller eerste begin al aangegeven, wij zijn met een zoektocht ( reis ) begonnen, en weten niet waar die eindigen zal. !! Blijf ons volgen, en zie waar we uitkomen!! Voor ons net zo’n vraag als voor jullie. Het blijft spannend. !!

2 Comments on “Op de helft !!!”

 1. Wat een heerlijk leven…… kan me levendig voorstellen dat het lijkt of je op een sprookjes eiland zit, maar eerlijk voor mezelf ben ik blij dat het voor jullie enkel een vakantie adres blijft. Gun jullie uiteraard een geweldige vakantie maar…..ben stiekem blij dat jullie weer terug komen.
  Europa heeft ook heerlijke oorden waar ze zou kunnen wonen en….meer en makkelijker bereikbaar voor me.
  Ik zal jullie dan minder missen enkel omdat het dan dichterbij is
  ( in mijn hoofd ).geniet en tot snel

  • Hallo grace,
   Wat lief, en we begrijpen het best. En natuurlijk missen we jullie ook!! Over goed 3 weken zijn we weer terug. De tijd vliegt hier voorbij. We hebben een dagelijkse ritme ontwikkeld, zoals jij dat ook hebt. Alleen is het hier aan de andere kant van de wereld. Een wereld waar lil en ik ons senang voelen. En vooral voor lil, die nog nooit in Azië is geweest. En nu op Bali rondhuppelt alsof ze hier al maanden vertoeft.
   Blijf ons volgen en dan zal je zien en meemaken dat we eerder thuis zijn dan je denkt.
   We hebben nog wat tripjes in de planning staan, en willen jullie daar deelgenoot van maken. Liefs van ons Lilian &Wim??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *