Lilian heeft inmiddels haar eigen dagritme ontwikkeld. ‘s Ochtends beginnen we met een klein ontbijt koffie met toast en jam. Dan begint het dag ritueel, Lilian’s dag ritueel met .. de was … Ze is bij de buren bekend als Miss Laundry … En dat je hier op Bali al snel een bijnaam hebt, zal een neef van mij beamen … mister Sleepy.

Kijk in het vorige bericht gaf ik redenen op, nou dit is er weer één! Lilian doet echt niet de was voor iedereen hoor! Lilian is wel b**nd maar zeker niet gek!
Het valt een ieder, in ons park op, dat Lilian iedere dag zo druk bezig is met de was zodat Lilian als snel haar bijnaam ‘opgespeld’ kreeg. Maar ja – ik ben natuurlijk ook de dupe .. want uit fatsoen (ja zo ben ik) assisteer ik haar, door het resterende wasgoed, zoals beddengoed en andere wasgoed, naar een èchte Laundro-mat te brengen en dat is heftig hoor! Dus voordat wij echt aan onze dag beginnen is het al gauw 12 uur in de middag. Zeg nu zelf, dan blijft er toch weinig tijd over om de buurt te verkennen? Maar gelukkig we hebben nu een “drijfveer” om verder te kijken. We zijn naar Bali gegaan om ten eerste een welverdiende vakantie te vieren en dan komt de vraag die wij ons zelfs stellen, willen wij dit wel, bijvoorbeeld 6 maanden hier verblijven? … Zo ja dan moeten we ons echt goed oriënteren .. en dat kunnen we en moeten we NU doen.

Ons dagelijks uitzicht … Mooi wit hè? Die shirts hebben vaker water gezien dan ik …

Hieronder zien we Lilian in actie, blauw voor de vieze en rood voor de schone of was het net andersom … ook Lilian vergist zich wel eens dat je beter geen leidingwater kunt gebruiken voor de koffie … doe je dit toch … dan heb je grote kans dat wat wit was opeens erg bruin wordt. Ik ben er niet … even de was naar de Laundry brengen 🙂

Lilian als ik jou was zou ik een mini-wash van Biotex kopen …. idee? Dat kan die stoppenkast van jullie wel trekken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *