Gisterenavond thuis gekomen van een geslaagde trip Lovina Beach, alhoewel geslaagd,? Het weer werkte niet echt mee. Dus geen dolfijnen gezien, in verband met het slechte weer. De boten voeren niet uit.!! De terugreis via de bergen was vol met mist, regen en kou. Ook dat is mogelijk op Bali. 

Lilian was al vermoeid, veel te weinig slaap, want zij wordt van elke beweging wakker, dat slaapt echt niet lekker, met zo’n rest less legs guy naast je! Maar ja twee eenpersoonsbedden voor nog geen twee weken .. hmm .. ik denk niet dat dat iets gaat worden.

Mede hierdoor, weinig slaap, heeft zij ook een te lage weerstand. Alsof die virussen het RUIKEN .. ze nestelen zich dan lekker in dat zwakkere lichaam en gaan heerlijk broeden.
Waar en hoe ze dit virus te pakken heeft gekregen, weten we niet. Wat we wel weten, is dat ze de hele nacht heeft lopen spoken, zij deed het en ik hoorde het .. in de vorm van overgeven en ernstige vorm van diarree.
Op een gegeven moment heb je niets meer om te spugen, dan alleen maar gal!!!
Uiteindelijk om 08.00 uur een dokter geregeld bij de dokterspraktijk op de hoek van de straat. Deze beste man heeft meteen een ambulance heeft gebeld, omdat madam uitdrogingsverschijnselen vertoonde. Arme Lilian, ze zag echt lijkwit!!

Jullie zien, wij beleven van alles en nog wat, dus volg ons!

Gelukkig kwam na de opname en infuus, er weer een beetje kleur op haar wangen. Gelukkig maar!! Bloedonderzoek wees uit dat er te hoge en te lage waardes waren, waardoor het virus lekker zijn gang kon gaan. Haar eetlust is zeer gering. Maar de angst is nu bij mij wel verdwenen. Ik zie en hoor dat ze opknapt. Want ze krijgt weer praatjes .. maar we doen wat de dokter zegt en hopelijk wordt ze morgen ontslagen.

!! gelukkig meer kleur op haar wangen – mensen dit wil je niet meemaken op je vakantie !!

. . Maar geloof me .. wat was dat schrikken.!!

4 Comments on “Lilian verandert van bed …”

  1. Lieverds, kan me zo voorstellen dat het een hele heftige situatie was. Gelukkig dat je tijdig ingegrepen hebt zodat Lilian goede zorg van de artsen heeft gekregen. Hopelijk sterkt ze snel aan, ze is altijd zo flink en dat zal haar zeker helpen om weer goed op te knappen.
    Heel veel sterkte en beterschap, dikke knuffel voor jullie. Ik ben in gedachten bij jullie. ????

  2. Wat een opluchting dat het beter gaat met Lilian God zij dank.
    Prachtig dat jullie je goed laten begeleiden door het advies van de dokter ? . Gelukkig heeft Lilian een liefdevolle vriend die haar zorgvuldig bij staat. Een goede fijne reis ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *