In de vorige berichten lieten Wim en Lilian doorschemeren dat zij zich hier helemaal senang voelen hier op Bali. Wij weten zeker, dat wanneer dit paar nog een paar weken hier op Bali vertoeft, je geen onderscheid meer kunt maken tussen de Balinezen en Wim, voor Lilian is het wat lastiger, want zo’n blonde dame ‘vis’ je er zo tussenuit en 99% zekerheid, dat zij geen Balinese is. Met alle hobbeltjes die ze hebben moeten nemen in de eerste weken van hun verblijf hebben ze met heel veel lachen en plezier weg weten te wuiven, zeg ik; respect!

De eerste ‘ontbering verschijnselen’ ontstaan, niet bij Wim en Lilian, neen die hebben het te druk om in te burgeren hier op Bali. Het is bij Wim zijn zus .. en nu heeft ibu (moeder) Lilian zoals ze hier genoemd wordt een kleine verrassing voor jullie, zouden ze … dan toch?

Lilians’ ECHTE gedachten over Bali

4 Comments on “Ibu Lilian”

 1. Hallo Wim&Lilian van het goede leven,
  Mijn vader zei vanmiddag je moet eens kijken op de site van Wim, dus ik heb alles met heel veel plezier terug gelezen en de foto’s en filmpjes bekeken. Hele grappige stukjes en mooie liedjes! Het ziet er allemaal zo relaxt en gemoedelijk uit. Ik kan me goed voorstellen dat het leven daar heel fijn is. Wat jammer dat die reuma niet mee wil werken!
  Nog hele fijne laatste weken gewenst en wel blijven posten hoor, ik vind het zo leuk om alles te volgen en zo vliegt er een beetje warmte van jullie hier naartoe. Is ook hard nodig want komende week is het hier elke dag rond het vriespunt.. brrr
  Geniet van jullie tijd samen op het mooie Bali
  Veel liefs, Sophie

  • Hallo Sophia,
   Wat leuk dat jij het leuk vindt. Wat wij doen is toch een heel ander leven beschrijven. De leven van pensionadas. Wel moderne pensionads. Die bloggen en vloggen. Voor ons was het ook wennen, maar met behulp van je vader zien we de aantal hits toenemen. Wat voor ons weer een stimulans is om het nog beter en leuker te doen. Zonder onze eigen ik en indentiteit te verliezen.
   Dus ja Sophia. We blijven doorgaan met onze website. En vinden het leuk dat jij ons ook volgt vanuit een koude Nederland. We proberen er wat warmte uit Bali mee te sturen.
   Liefs van ons uit een tropisch balie. ??

 2. Fijn dat jullie zo genieten. Maar wat ontzettend jammer dat Lillian zo’n last heeft van haar reuma. Dan toch maar wat langer in Spanje verblijven.
  Ik geniet van de prachtige verhalen en foto’s.
  Nog veel plezier in Bali.
  Groetjes Erna

 3. Jammer dat de luchtvochtigheid te hoog is voor Lilian. Misschien verder zoeken in Sanur. Alhoewel ik heb horen vertellen dat dat niet zal uitmaken. Wij als Biduri vangers zijn blij met jullie aanwezigheid. Leuke blog trouwens. Met veel genoegen gelezen en bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *