Zondag 16 december is mijn inpak- en schoonmaakdag! Afgelopen dagen heb ik mij erdoor weten te “trekken” met de nodige stress, en we weten allemaal dat dit niet goed is voor zo’n Indo als ik.

Vandaag mijn huis zo netjes mogelijk gemaakt, wat je weet maar nooit Komen er ongenode gasten dan moet het wel een beetje representatief en geordend uitzien, ja toch? Lil en ik hebben een wedstrijdje gedaan wie het meest economisch en logisch inpakt … en wie het minste in gewicht heeft. Inplaats van 40kg elk mogen we maar 30 kg per persoon meenemen. Ja dat is natuurlijk een vervelende bijkomstigheid. We gaan beginnen!En dus die grote koffer inpakken. Rantangan erin, de tjobek erbij deze allemaal gevuld met kleren .. moet lukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *