Twee dingen waar ik absoluut een Hekel aan heb. Die toch moeten gebeuren. Het is 08.00 in de ochtend en het is me gelukt!! De koffer dicht, er past echt geen vloeipapiertje meer tussen! 

Lilian en ik hebben samen op mijn koffer gezeten om deze dicht te krijgen. Een spanband voor parketleggers zit er om, mijn koffer inhoud gaat nergens meer naar toe! – Nu hoop ik, dat de koffer niet bij de douane geopend moet worden, want dan zijn de cavia’s gaar hoor! Immers de koffer zal zich als een prachtige waterlelie openen, maar met dusdanig veel geweld dat ik niet insta voor de veiligheid van de security … Ik heb mijn huis schoon verklaard. Belangrijke spullen netjes bij elkaar, dus makkelijk te vinden voor de degene die er naar zoekt. Veel laat ik niet achter. Want iedereen die mij kent weet dat het belangrijkste mee gaat met mij — ikzelf — 🙂 dus. WC schoon, bed netjes opgeruimd en schonen lakens. Keuken leeg, want ja anders stink toch? Ik lig nu gevloerd op de bank. Wat ben ik vergeten .. kan er niet opkomen maar dat komt later wel.  … Hmm ik zie nog schoenen en toilet artikelen zouden die niet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *