Eindelijk is een gedeelte van mijn droom waargemaakt! Wie kan mij dit nadoen? lekker met mijn vrouwtje overwinteren op Bali. Alles in Nederland gaat lekker door, en als het even meezit gaat dat schip toch mijn haven binnen varen. Wat de lading is … dat weet ik niet maar komen ZAL die!

Ik zelf heb een slechte nacht achter de rug. Maar dat mag onze pret niet drukken! Dus EERST even een biertje op het strand. My God! het lijkt net of dat je in de randstad zit, allemaal indo’s .. en die zien me daar toch goed uit! Volgens mij is iedereen hier lid van een beauty salon! Na Lilian’s wijntje en mijn biertje zijn we de omgeving gaan verkennen. Wat boodschappen gedaan, maar misschien hadden we eerst boodschappen moeten doen, maar ach wat maakt het uit! We hebben nu gewoon sommige dingen dubbel, maar dit komt echt wel op. Als afsluiter nog even een lekker biertje op het strand van coda gedronken. Ik begrijp dat veel indo’s hier maanden lang op Bali verblijven. En dat varieert van twee maanden tot wel acht maanden. En ik zal je wat vertellen, het Balinese klimaat doet het goed, voora] voor de oudjes. Dus als ik genoeg € ‘s heb geboerd, is het eerste wat we gaan doen een familie reünie op Bali … Wie is daar voor in? Morgen zal ik kijken of we wat zinvols gaan doen … hoewel … dit bevalt me PRIMA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *